Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Gizli tanık

CHP milletvekili Tanju Özcan'ın "gizli tanık" iddiası, Yaşar Büyükanıt'ı öfkelendirdi. Büyükanıt "Şemdin Sakık olmadığını" söyledi. Ama kimse, İlker Başbuğ cezaevindeyken, Büyükanıt'ın dava sürecinin tamamen dışında kalmasına akıl erdiremiyor. Onun Genelkurmay Başkanlığı, tam da cumhurbaşkanlığı seçimlerine denk düşüyordu. Kara propaganda siteleri, Büyükanıt döneminde çok yoğun bir faaliyet göstermişti. Zaten, kendisi de Abdullah Gül'e karşı tavır almıştı. 27 Nisan e-muhtırasını yazdığı da unutulmamalı. Ayrıca "Türk milletinden teröre karşı kitlesel karşı koyma refleksini göstermesini" talep eden de oydu. O bildirinin Genelkurmay Başkanlığı sitesinde yayınlanmasından hemen sonra, şehit cenazelerinde hükümet üyeleri protesto edilmeye başlandı.
Büyükanıt, böyle özel bir muameleye tâbi tutulunca, insanın aklına bin bir türlü şey geliyor. Gizli tanıklık da bunlardan biri.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA