Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Destan

Başbakan Erdoğan "Polis destan yazdı" derken, Antalya'da otoparkta 15 polisin 3 genci dövme görüntülerinin medyaya yansıması iyi olmadı. Aşırı güç kullanımından yakındığımız, 11 kişinin kör kaldığı, 4 kişinin öldüğü, yüzlerce kişinin yaralandığı bir çatışma ortamını geride bırakmaya hazırlanırken, yarayı deşmek niye? O evlâtların anaları ve babaları var. Sanki inatlaşırcasına, sanki "Oh olsun" dercesine...
Tabii ki polisin moralini yükseltmek istiyor Başbakan; tabii ki gençler arasına bazı terör örgütü mensupları da karıştı. Kimi gençler gaza geldi, çizmeyi aştı; aralarında polise taş ve sapanla misket atanlar da vardı. Hem polisin, hem de gençlerin bir bölümü kınanacak davranışlar içindeydi. Bu yüzden, ne gençler destan yazdı, ne de polis.
Hele Ethem Sarısülük'ü öldüren polisin meşru savunma ihtimaline binaen tahliye edildiği ve Gezicilerin bunu protesto için eylem hazırlıkları yaptığı bir ortamda, anaların gözleri hâlâ yaşlıyken, keşke farklı bir dil kullanılsaydı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA