Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Eczacıbaşı'nın Venedik'te telefon trafiği

TÜSİAD'ın tarihinde bir ilk olan 'istifa' meselesi de Venedik'in bir numaralı gündemi oldu. Sütaş'ın patronu Muharrem Yılmaz'ın bu kararından derneğin hiçbir yöneticisinin haberi olmadığına bizzat şahit olduk. İstifa haberi Venedik'e ulaştığı andan itibaren Tasarım Bienali için İtalya'da bulunan Bülent Eczacıbaşı'nın telefonu bir dakika bile susmak bilmedi. Çoğu defa yanımızda olduğu için Muharrem Yılmaz ile de defalarca telefonda konuştuğunu gördük.
1991-1993 arasında TÜSİAD'ın yönetim kurulu başkanlığını yapan, 1997-2001 arasında Yüksek İstişare Konseyi'nin başına geçen, şu anda da derneğin onursal başkanı ünvanına sahip Bülent Eczacıbaşı, gelişmelere üzüldüğünü söyledi. Eczacıbaşı, "Neler yaşandığını bilmem mümkün değil. Ancak çalışanlarla ilgili iddiların 'gerçek' olması tabii ki çalışan haklarına saygıyı her zaman ön planda tutan TÜSİAD için de haliyle sıkıntı olabilir" dedi. Eczacıbaşı, Yılmaz'ın derneği zor durumda bırakmamak için istifa ettiğini kendisine söylediğini de belirtti.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA