Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Muhtar Kent ve Rahmi Koç’tan özel destek!

Canyon Ranch Kaplankaya kapılarını açarken verdiği davette dünyasının önde gelen pek çok ismini ağırladı. Ancak iki isim öne çıkıyordu.
Açılış daveti projeye büyük destek verdikleri için Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Coca-Cola Company Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent onuruna verildi. Öğrendik ki Muhtar Kent'ten Ali Koç'a, Tuncay Özilhan'dan Murat Özyeğin'e kadar iş dünyasının tanınmış pek çok ismi projeden ev satın almış. Ancak ev satın alanlar arasında, önce havalimanı patlaması ardından da darbe girişimi yaşanmasına rağmen tatil programını değiştirmeyen ve ailesinin tüm üyeleriyle 3 hafta tatil yapan Victoria's Secret'ın gözde mankeni Karolina Kurkova da vardı.
İlk etaptaki evlerin yüzde 80'e yakınının satışının gerçekleştiğini Burak Öymen'den öğreniyoruz. Dünyada 3 trilyon dolarlık bir sektör oluşturan sağlıklı yaşam endüstrisinin etkilerini sanırım ilerleyen yıllarda çok daha fazla hissedeceğiz. Ancak şimdiden Türkiye, Canyon Ranch gibi bir markayı getirerek bu sektörde iddialı bir yerde durduğunu göstermeye çalışıyor galiba.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA