Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

Ergenekon ve yeniden kardeşlik zamanı

Evet, tasfiye olan Ergenekon rejimidir. Yaşananlara öyle bakmadıkça kavrayamazsınız. Şimdi bu zalim rejimi beraber tasfiye etmiş toplumsal kesimler birbirine düşemez! Artık tüm dindarların ve demokratların bu gafletten uyanmaları şarttır. Bakın daha 1.5 ay önce yaşadığımız darbe kalkışmasından iki tweet örneği...
"Tayyip'in Bank Asya'sını yaktık. İşte zafer..."
"Tayyipçilerin, Fethullahçıların merkezi Körfez Dershanesi'ni ateşe verdik!"
İntikam almak isteyen eski rejim teröristleri AKP ya da Cemaat diye ayır- mıyor. Tayyip Erdoğan ya da Fethullah Gülen diye ayırmıyor. İzmir'deki cemaat dershanesini "Tayyip'in yeri" olarak görüyor. AKP'yi de "Fethullahçı parti" olarak görüyor. Ergenekon zihniyeti dindar olan herkesin düşmanı. Yarın bayram günü. Yalvarıyorum artık kardeşlik ve akıl kazansın. Köşelerden taciz ateşleri bitsin, o ateşlere de kimse karşılık vermek durumunda kalmasın. Zaten millet nezdinde hiçbir ayrılık yok. Millet yaşanan bu gölge boksunu anlamıyor bile.
Yeniden kardeşlik, yeniden beraberlik, yeniden ittifak. Akıl ile tüm ihtilafların çözülmesi mümkün.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA