Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

GSM'de gereken yapılacak mı?

Geçen haftaiçi bir GSM şirketimize sızmış paralel örgüt gerçeğini yazdık üç gün üst üste. AHaber'de de bu konuda yaptığım açıklamaları sabah.com.tr manşet yaptı. Bilgileri ve bulguları ortaya koyduk. Olay son derece ciddi. Devlet en üst düzeyde bu konuda alarm halinde. Paralel örgütün GSM firması üzerinden yaptığı operasyonların listesi uzun. İki gündür Yeni Şafak'tan Cem Küçük de bu konuyu yazıyor. Somut olgulardan bahsediyor. Bütün bunlara rağmen hiçbir şey yapılmıyorsa ne söylenebilir? Bu firmanın CEO'su daha ne kadar kılını kıpırdatmayacak? Aynı şey gerekli adımları atmadığı takdirde yönetim kurulu için de geçerlidir. Bir firmanın yönetici ekibi bir tavırda ısrar ederse ve o tavır şirketin ve ülkenin çıkarlarına aykırıysa yönetim kurulu başkan ve üyeleri firma yöneticileriyle ilgili gereğini yapmak zorundadır.
Eğer gerekenlerin yapılması için 31 Mart bekleniyorsa kusura bakmayın bu daha da büyük rezalettir. Yani bu GSM firması yöneticileri "30 Mart sonuçlarına bakalım eğer meşru devleti temsil eden Recep Tayyip Erdoğan yüksek oy almışsa ortama uyalım. Yoksa paralel örgütle işbirliğine devam ederiz" derse bu kendi ülkelerine ihanettir. Erdoğan'ın yüzde 45 seviyesinde oy alacağına kesin gözüyle bakılıyor ama öyle olmasaydı bile paralel örgüt meselesinin bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti meselesi olduğunu bilmeli bu GSM yöneticileri. Ortada Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm bileşenleriyle aldığı bir karar var. Milli Güvenlik Kurulu'nda tam ittifakla alınmış bir karardan bahsediyoruz. Hep beraber izleyelim bakalım somut adımlar atılacak mı yoksa hâlâ eyyam politikasına devam edilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA