Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNERİ-YORUM ŞEREF OĞUZ

Gayrı düzen tutmaz telimiz bizim

Bir kurum düşünün... Kuruluş amacı bilim iken 53 yıldan bu yana bilime ve teknolojiye dair neredeyse hiçbir şey üretmemiş olsun. Üstelik bu kurum üzerinden paralel devlet yapılanması finanse edilsin, FETÖ militanları beslensin...
TÜBİTAK'tan söz ediyoruz.Hani şu bilimsel her projeyi adreslediğimiz, son 8 yılda 3.5 milyar $laboratuvar önlüğü giymiş bilim teröristlerine aktardığımız kurum...
Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin, her ne kadar "FETÖ'ye karşı sivil asimetrik harp veriyoruz" dese de kimin ne olduğunu anlamanın artık imkânsız hale geldiği bir yapıdan söz ediyoruz.
On yıllar içinde paralel yapı bu kurumu öylesine kaplamış ki kapıcısından tepe yönetimine dek temizleme imkânı pratikte mümkün değil.
Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurumu ve bazı istihbarat raporlarına dayanan bilgiler ışığında ortaya çıkan gerçek TÜBİTAK'ın her tuğlasının FETÖ çetesince yönetildiğidir.
TÜBİTAK'ı bilimi geliştirsin diye kurduk.
Boğazımızdan kıstık, buraya aktardık ki bize ait teknolojileri yeşertsin, geliştirsin. Bilim insanlarımızı desteklesin ve "Made in Turkey" diyeceğimiz bilimsel değerleri oluştursun.
Savaşan ordumuzun ihtiyaç duyduğu teknolojilere kuluçka olsun. Heyhat, TÜBİTAK'taki bilim miktarı, tahtakurusundaki tahta, Denizli'deki deniz kadarmış. FETÖ çetesinin bilimsel(!) soygunlarını daha sonra yazacağım.
Âşık Serdari 100 yıl öncesinden sesleniyor:
"Nesini söyleyim canım efendim/ Gayrı düzen tutmaz telimiz bizim/ Arzuhal eylesem deftere sığmaz/ Omuzdan kesilmiş kolumuz bizim..." Önerimi yineliyorum: Artık düzen tutmaz bozuk saza dönen TÜBİTAK'ı kapatalım, binasını yıkıp arazisini sulu tarıma açalım, misal marul ekelim. Sonra da ülkemizin bilim ihtiyacını karşılayacak taze ve güçlü yeni bir kurum oluşturalım

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA