Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

İrem Sözeren: "5 Temmuz 2014'te Günaydın'da yer alan Ömer Karahan imzalı Anil Kapoor röportajı (Ailemle İstanbul'da Yaşamak İsterim) biz Bollywood severleri çok mutlu etti. Ama yazının girişinde bir hata gözüme çarptı. Anil Kapoor, Raj Kapoor'un değil Surinder Kapoor'un oğludur. Düzeltirseniz sevinirim."
Gökhan Yasak: "Tayland'da rahmetli olan iş adamı haberinizde (Bursalı Tekstilci Tayland'da Boğuldu, 07.7.2014) 'tehlike işareti olarak konulan kırmızı- sarı bayrak dikiliyken denize girdi' yazmışsınız. Sarı-kırmızı bayrak 'cankurtaran var' demektir; tehlike anlamı çıkarılamaz. Kırmızı bayrak 'can kurtaran yoktur; denize girmek tehlikelidir' demektir."
Volkan Karıksız: "Bugün (08.7.2014) sabah. com.tr'de yer alan ve peygamber efendimizin bazı hadislerinin olduğu haberin (Hz. Muhammed'in Yol Gösterici 40 Hadisi) 11. sayfasında yer alan "Ey iman edenler! Allah'ın size helal kıldığı şeyleri haram saymayın; aşırı da gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez" cümlesi hadis değil, Maide suresinin 87. ayetidir."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA