Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Takım mı seçiyorsunuz?

"Gazeteniz tarafından 50 kuruş dolandırıldım" diye başladı söze Hasan Sarpkaya adlı okurumuz. "Konya'daydım. Beşiktaş'ımızın Adana Demirspor ile yaptığı kupa maçının haberini okumak için Sabah aldım ama haber yoktu."
Takımları Balçova Yaşamspor karşısında 9-1 galip gelen Galatasaraylılar da ertesi günkü gazetede okuyamadılar zaferlerini.
Maçlar saat 20.30'da başlıyor ve takriben 22.15'te bitiyor. "Taşra baskısına yetişmiyor" savunması yapmak doğru değil çünkü farklı günlerde olsa da aynı saatte yapılmış diğer bazı maçlar gazetede yer bulmuş kendisine.
Sabah 'maç ve takım seçiyor' gibi bir görüntü oluşmuş.
Öncelikle şunu belirtelim. Bu hatanın nedeni Spor Servisi'nin bazı takımları kayırması değil; gazete matbaasından ve dağıtımından gelen direktifler. Taşra baskılarını sabah erken saatte bayilere ulaştırmak için sayfaların belli bir saatte gönderilmesi gerekiyor. Hava koşullarının uygunsuz olması durumunda bu saat iyice erkene çekiliyor ve bazı maçların haberleri yetişmiyor.
Önümüz bahar ve yaz. Kupa maçları devam ediyor. Gruplar bitiyor, elemelere geçiliyor. Matbaa yetkilileri ile görüştüm. Bundan sonra 'mücbir sebep' olmadığı takdirde bütün maçları taşra baskısına koymak için çalışacakları konusunda söz verdiler.
Okurlarımıza buradan duyurmuş olalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA