Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Leyla Güler: "Cumartesi ekinin 6. sayfasında Kadına Şiddete Tokat Gibi Oyun başlığına takıldı gözüm. Şiddetle mücadele ederken 'tokat' gibi kelimeleri kullanarak şiddeti yeniden üretmeye gerek var mıydı?"
Nimet Başoğlu: "İnternet sitesinde Türk Barbie Ne Paylaşsa Olay Oluyor benzeri fotogaleriler var. Daha fazla tıklanmak uğruna kadın bedenini metalaştırıyorsunuz.
Artık bunlardan vazgeçin.
Bir de Çorbayı Üfleyerek İçti (Günaydın, 29.01.2015) haberleri var. Bize ne Allah aşkına bir dizi oyuncusunun çorbayı nasıl içtiğinden. Haber mi bulamıyorsunuz?"
Dursun Yıldırım: "Reyhanlı Davasında Ağlatan Duruşma haberinde sözü edilen Reyhanlı, Adana değil Hatay il sınırları içerisindedir."
Songül: "Bursa Gemlik'te oturuyorum. Sabah Kitap ekini okumak istiyorum ama Gemlik'e gelmiyor. Bir de gazetenizde yayımlanan Sizinkiler'i tam set kuponla verebilirseniz sevinirim."
Emre Akar: "İnternet sitesinde haber okurken zorlanıyoruz.
Lütfen açtığımız sekmelerdeki videoların otomatik olarak oynamaya başlamasını engelleyin."
Papatya: "Gazetenizde zaman zaman (sanatçı) Engin Akyürek'le ilgili yanlış haberler yapılıyor. Engin Bey sosyal medyada yoktur. Facebook, Twitter, İnstagram hesapları sahtedir. Bağlı bulunduğu menajerlik ajansı bunu defalarca duyurmuştur. Lütfen bu sahte hesaplardaki duyuruları ve resimleri dikkate almayınız."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA