Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan gelenler

Halil Çakır: "İnternet sitesinde yer alan Kızınızı Yediğim İçin Üzgünüm haberinde bir katilin öldürdüğü çocuğun annesine yazdığı mektuba yer verilmiş. İnsan etinin ne kadar güzel ve lezzetli olduğu yazıyor. Bu tür ifadeler cani ruhlu insanlarda birilerini öldürüp tadına bakma arzusu oluşturabilir.
Toplumsal sorumluluk adına bu haber yayımlanmamalıydı."
Halime Yaykaşlı: "Yaptığınız Hipnoz Yerine Epidural Doğum Önerisi başlıklı haberde doğal doğuma karşı olan negatif tavrınız ortaya çıkmış.
Yaptığınız bu tür haberlerle kadınlarımızda zaten var olan normal doğum kötüdür, mutlaka müdahale edilmelidir algısını körüklüyorsunuz."
Özhan Kaymaz: "Haberin spotunda şöyle demişsiniz: '1958'lerin Cihangir'i.' Allah aşkına, kaç tane 1958 var? 1958/1, 1958/2 diye mi gidiyor.
Sonu sıfırla biten yıllar esas alınarak ve sonraki 10 yılı anlatmak için kullanılır bu ifade. 1950'lerin, 1960'ların gibi."
Saffet Aşık: "Sabah Egeli'nin 3. sayfasında (10 Nisan 2015) Ak Parti 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı İbrahim Turan'ın fotoğrafını basıp altına Zekeriya Temizel yazmışsınız. Haberi veriş şeklinizi kınıyor ve düzeltmenizi bekliyorum."
Emrah Kaya: "Annemi Hırsız Öldürmüş Olabilir (17.04.2015, 3.sayfa) haberinde fotoğrafın altında adımı görünce haberi okudum. Meğer Emre Kaya yazacağınıza yanlışlıkla Emrah yazmışsınız."
NOT: Son iki şikayet editörlerimizin resimaltı yazarken dikkatsiz davrandıklarını ortaya koyuyor. Estetik kaygıları bir kenara bıraktık diyelim, haberde zaten geçen isimleri, resimlerle eşleştirip doğru yazmak bu kadar zor olmasa gerek.)
Kemal Günaydın: "Böyle başlık (Motosiklet Tutkunu Doktor TIR'a Çarptı) olabilir mi? Kaza yapan kişinin mesleğini başlığa taşımanın nasıl bir mantığı var?"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA