Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Hasan Deniz: "Merak ettiğim bir husus var. İnternet gazetelerinde genelde gerek habere gerekse yazara cevap veren yada olumlu olumsuz görüşlerini açıkladıkları bölümler vardır. Neden Sabah gazetesinde böyle bir bölüm yok? Neden bir yazar aklına geldiği gibi yazılarını yazar da okuyucuya cevap hakkı tanımazsınız? Bu okuyucuya haksızlık değil mi?"
Doğan Taşkın: "Gazetenizin takipçisiyim ancak mobil sitenizde sorunlar var. Multimedya ve foto haberleri Windows Phone'da görünmüyor. Birçok haberi göz göre göre kaçırıyorum."

Erkan Demir:
"Bu haberin (Dünyanın En Büyük Köpekbalığı Kamerada) açıklama kısmını yazan kişi ile gerçekten tanışmak isterim. İnsan hiç mi araştırmaz bunları yazarken? Okyanuslarda yaşayan en büyük canlı 'büyük beyaz' değil balina köpek balığıdır ve ortalama 12-13 metredir. Kayıtlara geçmiş en büyük 'great white shark' 6 metre civarındadır. 17 metre nedir ya? Bu arkadaş 3 milyon yıl öncesindeki Jurassic dönemde sanıyor galiba kendini."
Ali Kul: "Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma Namazı Çıkışında Basın Mensuplarına Açıklama Yapıyor başlıklı haberde çok sayıda yazım ve anlatım hatası var. Sabah gazetesine hiç yakışmıyor."
Can Öztürk: "Sinema biyografi sayfasında Selin Demiratar'ın İstanbul doğumlu olduğu belirtilmiş ama sanatçının resmi sayfasında Erzincan yazıyor."
Şeyma Yahşi: "22 Ağustos 2015 tarihli gazetenizin ana sayfasındaki Çin'de Çevre Felaketi başlıklı haberde gerçek adı 'Hai' olan nehrin ismini 'Rai' olarak yazmışsınız."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA