Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Mert Boyacı: "Liderlerin Uçakları haberini inceledim. Modelleri yazan uçaklarla fotoğrafların büyük bir kısmı uyumsuz... Örnek vermek gerekirse Boeing 747 yazıp oraya ufacık bir Airbus A319 fotoğrafı koymuşsunuz."
Kemal Sarı: "Birkaç gündür sitenizde G20 Zirvesi'ne katılacak Kanada başbakanının ismini Stephen Harper olarak veriyorsunuz. Oysa Kanada'da geçen ay seçimler yapıldı ve yeni başbakan Justin Trudeau."
Anıl Toksağer: "Doğuda Kar Güneyde Deniz Sefası başlıklı haberde 'Van'ın Özalp ilçesine yılın ilk karı yağdı' demişsiniz. Bu nasıl mantık?
Özalp'e Ocak, Şubat ya da Mart aylarında kar yağmıyor mu?"
Bülent Çabuk: "91-87 biten Efes-Karşıyaka maçının skorunu nasıl olur da 81-77 yazarsınız? Bir anlam veremiyorum doğrusu."
Abdulselam Okkalı: "Cumhurbaşkanlığından Vatandaşlara Aşure İkramı haberinde İzmir olarak yazdığınız yer Şanlıurfa'dır. Fotoğraftakiler de Şanlıurfa valisi, müftüsü ve siyasiler."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA