Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

En dikkatli okur

Sevgili Hıncal Uluç, Sabah markasıyla özdeşleşen bir isimdir. Gazetenin en çok okunan yazarlarından biri olmasının yanında, gazetenin en dikkatli okurudur. Harf harf, hece hece, satır satır... Okur, inceler.
Çünkü o mesleğinin ve gazetesinin derdini çekenlerin başında gelir. Tecrübesi bir umursamazlığa ve bıkkınlığa dönüşmemiştir. Yıllar onu yormak şöyle dursun heyecanını artırmıştır. Merakını, ilgisini, öğrenme ve paylaşma isteğini bir an dahi kaybetmemiştir. Bütün meslektaşlarımızın onu örnek alması gerekir.
Hıncal Abi'yle zaman zaman 'cilveleşiriz'. Takılmalarıma aynı hoşlukla cevap verir ve taltif etmeyi ihmal etmez. Zaten 'latife latif gerek' diyerek güzelce özetledi meseleyi.
Zaman zaman okurlarımızdan yazılarıyla ilgili eleştiriler ve itirazlar gelir. Diğer yazarlarımız için de yaptığım gibi "Çok istisnai durumlar haricinde yorum sayfaları ombudsmanın denetimine kapalıdır" diyerek yanıtlarım eleştirileri. Bazılarını kendisi ile paylaşırım.
Yazılarını okurum, hatta takıldığım durumlarda 'Hıncal Abi acaba bu konuda ne demiş' diyerek eski yazılarına bakarım. Bu hafta içerisinde kendisini 'meslek temsilcisi' olarak tanımlayarak iki yazı yazdı, cuma ve cumartesi günleri. Zevkle okuduğum bu yazıları, bütün Sabah çalışanlarına tekrar tavsiye ediyor ve katkıları için kendisine teşekkür ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA