Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Birinci sayfa

İlk sayfası bir gazetenin vitrinidir. Okurlar iç sayfalarda ne olduğunu ilk sayfaya bakarak anlarlar. Bazen ilk sayfada gördükleri bir başlığın peşine takılıp doğrudan o haberin olduğu sayfaya giderler. Dolayısıyla iç sayfalar ile birinci sayfa arasında bir uyumsuzluk olmaması gerekir.
Son bir ay içerisinde okurlarımızdan bu konuda dört farklı şikayet geldi. Bunlardan biri ilk sayfadaki anons ve spot ile iç sayfadaki haberin farklılığı hakkındaydı. Diğer üç şikayette ise okurlarımız aradıkları haberi iç sayfada bulamadıklarını ifade ettiler.
İncelediğimde şunu gördüm: Üç haberden biri (Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmaya hak kazananlar listesi) başka bir sayfada yayımlanmış, diğer iki haber gazetede hiç yer almamıştı. Daha doğrusu son anda sayfadan çıkarılmış, yerlerini başka haberler almıştı.
Sabah yazı işlerinin bu koordinasyon ve iletişim sorununa bir çözüm bulacağından eminim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA