Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'Sorun CHP'nin önderlerinde'

Ataköy İspirtohane dün sosyal demokrat gençlerin heyecanına ev sahipliği yaptı. Tam 8 yıl aradan sonra Türkiye'nin en köklü partisi CHP'nin Bakırköy İlçe Örgütü Gençlik Kolları Kongresi yapıldı.
İstanbul'un en büyük ilçesi Bakırköy'de 62 sosyal demokrat genç, yeni başkanlarını seçmek için kongre salonundaydılar. Tek adaylı seçimde heyecan dozu da pek yüksek değildi. Kongrede önce İstanbul İl Sekreteri Muhittin Kiğılı, ardından Bakırköy İlçe Başkanı Hüdaverdi Talay birer konuşma yaptılar. Sonra genç aday Yunus Emre söz aldı. Genç Başkan adayı Emre, 'Tam bağımsız ve demokrat bir Türkiye için çalışacağını" belirtti ve devam etti: "3 Kasım seçimlerinde başarısızlığı, 28 Mart'ta ise başarıyı gördük. Büyük bir heyecanla başarı için buradayım. CHP'li gençler biraz çekingenler. Gençlere ulaşıp, onlarla beraber demokratik bir Türkiye yaratmak için buradayız. Ancak maalesef, sorun CHP'nin önderlerinde. CHP'nin ileri gelenleri var ama ileri gidenleri yok!. Bakırköy bağımsız ve kendi inisiyatifini kullanabilen bir gençlik kolu olarak misyonunu sürdürecek. Gençlerin siyasetten uzak kalmamaları için üniversitede ve sonrasında destek olmak gibi çabalarımız olacak."
Genç başkan adayı Yunus Emre'nin bu sert konuşması salonda bulunan il ve ilçe yöneticilerinin yüzlerinin asılmasına neden olurken, gençler tarafından coşkuyla alkışlandı.
Kongrede Yunus Emre, 52 oyla CHP Bakırköy Gençlik Kolları Başkanı olurken, Yönetim Kurulu'na Nigar Özafacan, Birkan Yıldırım, Tarkan Ellergezen, Erkan Öztürk, Gökhan Aksoy, Önder Özkan ve Aybike Batur seçildiler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA