Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Kültür'de Borçlar Kanunu tartışması

Hukukçular, günlük hayatı yakından ilgilendiren Borçlar Kanunu Tasarısı'nı tartışmaya devam ediyor.
Bu kez İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Barosu ve Hukuki Perspektifler Dergisi (HPD)'nin ortaklaşa düzenledikleri toplantıda Borçlar Kanunu Tasarısı, bütün yönleriyle ele alınacak.
İstanbul Kültür Üniversitesi, Şirinevler Kampusu'nda yapılacak toplantı bugün saat 09.30'da başlayacak 17.00'de sona erecek.
Yeni Borçlar Kanunu Tasarısı'nın değerlendirileceği toplantının açılış konuşmaları, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Altop, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Koçel ve Hukuki Perspektifler Dergisi Yayın Direktörü avukat Kenan Tekdağ tarafından yapılacak.
Değerlendirme toplantısında, başkanlıklarını Prof. Dr. İlhan Ulusan, Prof. Dr. Turhan Esener, Prof. Dr. Ergun Özsunay ve Prof. Dr. Haluk Burcuoğlu'nun yapacağı oturumlarda 'Borçlar Hukuku'nun Genel ve Özel Hükümleri' ayrıntılı biçimde ele alınacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA