Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Medya Müfettişi Meclis yolunda

Siyasete ilgi gösteren gazeteciler her dönemde oldu.
Sanıyorum bu kez sayıları biraz daha fazla. Onlardan biri de en son TRT ekranlarında "Medya Müfettişi" programıyla tanıdığımız sevgili arkadaşım Serra Karaçam... Ama ben onu, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcılığı'ndan tanıyorum. Komisyonlarda görev aldı, kadın kollarında çalıştı ve bir kadın olarak siyasetin tozunu yutarak buralara geldi.
Şimdi İstanbul 1. Bölge'den AK Parti aday adayı...
İyi bir "Medya Müfettişi"ydi. Yaptığı programlarda farklı fikirlere alan açması ve gözü pekliğiyle dikkat çekti.
Karşısındakini öteki olarak gören kesimlerin birbirlerini anlayacak olgunluğa erişmesi ve toplumsal gerilimlerin yerini barışın alması için çalışacağından hiç şüphem yok. Kendi deyimiyle ülkücü ile devrimcinin, Kürt ile Laz'ın, Sünni ile Alevi'nin ortak çıkarlarını barış dili ile anlatmak için milletin meclisine gitmek istiyor. Başörtülü kadın adayların eksikliği belki Serra Karaçam gibi güçlü kadın adayların meclise girmesiyle bir nebze olsun telafi edilebilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA