Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

CHP'li Ayaydın'ın cevap hakkı

Pazar günkü CHP ile ilgili yazımızda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son dönemde yanından ayırmadığı iki kişiden söz etmiştim. Onlardan biri CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın'dı. Hem bürokratlığı hem de köşe yazarlığı döneminde iyi tanıdığım sevgili Ayaydın bu yazıda yer alan iddiayı kabul etmediğini belirten bir yazı gönderdi. Biraz kısaltarak yayınlıyorum...
"Yazınızda 'Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki çalışmalarında hep Aydın Ayaydın görülüyor' denilerek, MYK ve İstanbul örgütündeki kimi değişikliklerde Sayın Genel Başkanı yönlendirdiğim şeklinde verilen mesaj gerçeği yansıtmıyor. Sayın Genel Başkan'ın İstanbul'daki etkinliklerinde, sadece iki gazetenin ziyaretine -o da davet üzerine- katıldım. Bunun dışında Sayın Genel Başkanımın hiçbir etkinliğinde yer almış değilim. Dışarıdan ve içerden CHP'yi karıştırmaya yönelik provokasyon içeren bir uygulama içinde bulunmam mümkün değil. Benim gündemimde, halkın sorunlarına çare aramak var. Çalışmalarımdan rahatsız olanların çıkardığı spekülasyon içeren haberler beni ilgilendirmiyor."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA