Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Tekin, kimin medya sorumlusu?

CHP İstanbul'da olup bitenler İstanbul'un sınırını aşarak Ankara'ya kadar uzandı. Uzandı çünkü İstanbul'u karıştıran olayın altında Ankara'da olması gereken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in imzası var.
Tekin, sürpriz bir biçimde İstanbul seçimleri için harekete geçmiş ve ilk olarak da partili bir işadamına ait Karaköy'deki bir binayı kiralamıştı. Meğer onun da tek katı kiralanmış. Bundan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi var mı yok mu bilinmiyor ama MYK'da görevli herkes bu çıkartmayı "emrivaki" olarak niteliyor.
Hatta kulislerde yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Gökhan Günaydın'ın olup bitenleri şaşkınlıkla izlediği konuşuluyor.
Bir CHP yöneticisinin şu sözleri rahatsızlığı anlatmaya yetiyor:
"Gürsel Bey'in görevi partinin medyayla ilişkilerini kurmak, propaganda çalışmalarını yürütmek... Ama o sadece kendisinin televizyonlara çıkmasını medya ilişkisi olarak anlıyor ve onu yapıyor. Bu doğru değil."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA