Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

CHP'nin Karaköy Üssü'ne ne oldu?

İktidar olmayı isteyen CHP'nin yerel yönetimlere yönelik bu toplantısını izlerken dikkatimi çeken bir iki noktaya değinmek istiyorum.
Birincisi CHP'nin medya ve iletişimden sorumlu genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin'in yerel yönetimlerle ilgili bir toplantıda olmaması ilgimi çekti. Üstelik olası İstanbul aday adaylarından biri... Herhalde daha önemli bir "görevi" vardı.
İkincisi toplantının yapıldığı salona girdiğimizde davetliler olarak bir yer arayışı yaşadık ama daha önemlisi İstanbul İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın gerilerde bir yerlerde oturmasıydı. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyordum. Sonradan kalkıp öne geçmesi bu algıyı değiştirmedi.
Bu arada Gürsel Tekin'in Dolmabahçe'ye karşı "Seçim üssü" olarak gördüğü Karaköy'de CHP'li işadamı Tahsin Tarhan'a ait 7 katlı binayı kiralamaktan da vazgeçildiği konuşuluyor.
Acaba, Genel Başkan Kılıçdaroğlu mu, "ikinci il merkezi istemiyorum" dedi yoksa bina sahibi mi vazgeçti belli değil.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama yazık oldu onca gazeteci emeğine...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA