Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kral TV'ciler üşenmesin de cevap versinler

Ortada fevkaladenin fevkinde nahoş bir durum var.
Kahramanlarımız Türkiye'nin en bilindik müzik kanallarından Kral TV yönetimi ve Kral TV denince akla ilk gelen eğlenceli, romantik ve şiirsel arkadaşımız VJ Bülent.
Bilmeyenler de bilsin, duymayanlar da duysun; geçenlerde Kral TV'de VJ Bülent'e aniden kapı gösterildi.
Sebep? Valla kulislerde dolanan sebepler çeşitli. Önce gazeteci Oray Eğin'in programında Yıldo ile eski patronu Cem Uzan'ı çekiştirdiği için dendi. Konuşmalara baktık, diyalogları tek tek okuduk, Bülent'in kovulası bir demeci yok! Sazı eline alan Yıldo. Hem konuşsa ne fark ederdi ki.
Sonra iş Oray'ın programından çıktı VJ Bülent'in cinsel tercihinden dolayı zaten kanal yönetiminden aylardır kötü muamele gördüğüne vardı.
Şimdi yüksek müsaadenizle Kral TV'cilere soruyorum.
1. 14 yıldır Kral TV ile bütünleşmiş VJ Bülent'in apar topar işten çıkartılmasının gerçek sebebi nedir?
2. Basından arkadaşlara Kral TV'nin yayın politikasının artık değiştiği ve VJ kullanılmayacağı söylenmiş. Bu ne kadar doğru? Doğruysa neden Oray'ın programından sonra Bülent'in işine son verildi?
3. VJ Bülent'e yönetimin aylardır sakalını uzat, kıyafetlerini değiştir, gibi talimatlar verdiğini duyduk. Tipini değiştirmezse işinden olacağı gibisine kanal baskısı yapıldığını duyduk. Buna ne cevap vereceksiniz. Yoksa siz gaylik olayına mı karşısınız? Hayır, ay sonunda 2010'a gireceğiz de ondan şeyettim.
4. Eğer çalışanlarınızın cinsel tercihleri sizin için pek önemli bir husussa diğer çalışanlarınızın yatak odasına kamera taktırdınız mı? Kral TV yakında çalışanlarına üniforma giydirip tırnak kontrolü, etek boyu, açık saç yoklamasına da geçecek mi?
5. Ha unutmadan, sebep eğer Bülent'in Cem Uzan'la ilgili konuşmada bulunup iki kelam etmesiyse son bir sorum daha var. Eski patronun derdi yeni yönetimi niye gersin ki be kuzum.
Hadi siz cevap verin, biz de yazalım. Ama rica edeceğim; "kanalın yayın politikası değişti" sularında sığdan sığdan yüzmeyelim, olur mu?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA