Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hop hop hop değiş Tonton

Hiç gelmeyecek sanmıştık, kış geldi. Soğuk çok soğuk. Yüzümüzü kızartacak, ellerimizi kırıştıracak, yalnızlıkla kurulan sazlı sözlü muhabbete ara vermek isteyecek kadar soğuk.
Aşkı bahara bırakanlar yanılıyorlar.
Bence âşık olmanın en tatlı, en gerçek zamanı şimdi. Cümlemize hayırlısı.
İnsan değişiyor.
Bunda şaşıracak bir şey yok.
Ve fakat kişinin değişimiyle aniden yüz yüze gelmesi kendisine yabancılaşmasına sebep oluyor.
"Ben gerçekten bunları söyledim mi, bu satırları yazdım mı, bunca öfkelendim mi, çuvalla kıymet verdim mi?" diye şaşırıyorsun...
Hem sana, hem yaşadıklarına, hem de bugünkü haline. Konuyu toparlamanın memnuniyetini yaşarken ne yalan söyleyeyim biraz da utanıyorsun.
Dikkatimi çeken yeni bir erkek modeli türedi. Genç kalmakta merkezlenen hayatları hiç de alıştığımız erkek profiline uymuyor. Genç değil de konuya biraz geç kalmış 45 yaş üstü bu adamların aklı fikri görüntülerinde.
Tamam! Sağlıklı ve fit olmak güzel.
Güzel de erkeğin bedenine, saçına, kasına sarmış versiyonu itici. 45 yaşından sonra saç ektirmeler, salata tırtıklamalar, aynada vücudunu incelemeler kıvamındaki hareketler biz kadınlara hiç seksi gelmiyor.
Peki kırk yaşını devirmiş erkeklerden kadınlar ne ister? Nedir bize onlarda seksi gelen?
Olgunluk, kararlılık, özgüven, doyum, kadını mutlu etmenin keyfine varmışlık ve güzel yaşamayı bilmeleri.
Esaslı kadınları kasla, saçla tavlayamayacağınızı hâlâ anlamadınız mı yoksa?
Benimki de laf. Aklını gençlikle bozmuş adamın esaslı bir kadın aradığını nereden çıkarttım ki?
Brezilyalı model Ana Beatriz Baros Brezilyalı kadınların güzellik sırrını açıklamış. Yok bilemediniz! Genleri değil, beslenmeleri değil, dans değil, işin sırrı vücutlarıyla barışık olmaları ve rahatlıklarıymış.
Valla biz de rahatız ama öyle kalçalarımız yok. Bir kere de konuyu özgüvene bağlamasak, tribünlere oynamasak olmaz mı?
Oynamak demişken, bu sezon intikam peşinde koşan Beren Saat oynadığı dizi bitince Los Angeles'a gidip yüzünü unutturacak ve 2014'te başka bir projede yer almayacakmış.
Haklı, bırakın başkalarını insan bazen kendisini unutmak, yaşadığı çemberden uzaklaşmak, dinlenip demlenip yeniden başlamak istiyor. Bu lükse sahip olanlar çok şanslı.
Hande Yener sevgilisine gül almış, dünya tersine dönmüş, nasıl olurmuş?
Bu soruyu sormak için biraz geç kalmadık mı?
İnternet sitesi gecce.com anket yapmış. Ekranların en güzel kadın oyuncularını seçmiş. Böyle anketlerle karşılaşınca listeleme zaaflı bünye kaşınıyor, işi gücü bırakıp kendine soruyor ve cevabı bulmadan gönül ferahlığıyla güne devam edemiyor tabii; "Acaba bence en güzel oyuncu kim?". Stili ve cool tavırlarıyla bir numaram Serenay Sarıkaya. İki numaramda hem samimiyetten, hem güzellikten, hem tatlı ve olgun kadınlıktan nasibini almış Aslı Enver var.
Üçüncü sırada da Beren Saat. Tabii Meryem Uzerli'nin doğum sonrası sahalara geri dönüşüyle hepsi birer basamak düşecek. Onun gülüşünün ve kocaman gözlerinin yerini kimse dolduramaz. Yapacak bir şey yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA