Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ne?! Sosyal medya hesabı yok mu?!!!

Yok valla yok! İnanmazsınız ama bazı insanların sosyal medya hesabı yok. Ne Twitter'da, ne Instagram'da hatta en kıdemlisi facebook'ta bile.
Şok, şok, şok.
Geçenlerde bir kız arkadaşım biriyle tanıştı. Öylesine, durduk yere, bir kafede. Sohbet, muhabbet derken telefonlar alındı verildi. Kız bayıldı adama.
Tabii hemen sosyal medya araştırması başladı. Aaa! Adam hiçbir sosyal medya ağına üye değil. Yok ki yok! Sanki yaşamıyor.
Google'da arıyoruz, arıyoruz, hakkında tek bir bilgi, haber çıkmıyor.
Bizim kız ne yaptı dersiniz? Aynen adamla bağlantıyı kesti. Korktu çünkü. Bilinmez geldi. Tuhaf geldi. Kapalı kutu geldi. Bir tek ortak arkadaş bulamadı. Uğraşamadı, cesaret edemedi. Bu devirde bilgi her şeydi. Bir gol de buradan yiyemezdi.
Belki de adamın Twitter'da, Instagram'da, facebook'ta vakit öldürmemesi daha iyi bi'şeydi ama dedim ya kızın gözü yemedi.
Garip ama günümüzde sosyal medyanın böyle marifetleri de var yani. Peki siz olsaydınız ne yapardınız? Sosyal medyada ve google aramalarında tespit edemediğiniz birine nasıl yaklaşırdınız?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA