Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu ara sevdiğim 5 şey

Aç aç oku, kendine küçük şeylerle format at ve daha mutlu ol kitabı Dr. Richard Carlson'dan 'Ufak Şeyleri Dert Etmeyin.' Başımıza ne geliyorsa küçük şeyleri büyütüp sorunlar yaratmaktan geliyor zaten.
Bodrum Yalıkavak Marina'daki Agency'de şef Yavuz Toktaş'ın hazırladığı çok ama çok lezzetli bar atıştırmalıkları. Hele gün batarken arkadaşlarla keyfi başka oluyor. Yolunuz düşerse deneyin.
Chia tohumlu puding yapmak. Chia tohumu Omega 3 bakımından tam bir bomba. Süper besin deniyor kendisine. Bir bardak badem sütüne (soya veya pirinç sütü de olur) iki kaşık chia tohumu, bir kaşık yulaf ve vanilya aroması koyup kavanozda çalkalıyorum, buzdolabına kaldırıyorum. Sabah uyanınca üzerine kırmızı meyveleri doğruyorum, biraz da badem. İnanılmaz bir kahvaltı. Chia tohumu aktarlarda var.
Sürekli "Yapacağım" deyip salladığım, üşendiğim, ertelediğim şeyleri nihayet listeleyerek yapmaya başlamak. Bu da bir adım yani.
Renkli her şey, yaz geldi mi siyahlar gider. Mesela Happy-Nes'in rengârenk telefon şarjı kabloları ve kulaklıkları çok eğlenceli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA