Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tanıştırayım, Tarkan da bir insan

Yooooooo, tabii ki ağız tadıyla evlenmek bile yasak! Yooooo, ünlüysen tabii ki dillere düşmek, iftiralara uğramak, yerden yere vurulmak, çimdikler içinde kalmak zorundasın. Bunu sen istedin, istemesen de istedin! Sus! Cevap verme! Derhal, o bedeli öde.
Tarkan şok bir çıkışla 31 yaşındaki Pınar Dilek ile evlendi. Bilmeyen, hadise çenesine vurmayan kaldı mı? Ne münasebet! Kalmadı! Fotoğraflar sosyal medyaya bomba gibi düştü.
Gelinin boyundan, tipine, ballı şansına, Tarkan'ın göbekli koltuğa yatmış meyve bekleyen baba versiyonuna kadar geyikler döndü durdu. Esasen bu kibar bir anlatım oldu.
Gerçek; Tarkan hayranları çıldırdı.
Nasıl o kızla evlenirmiş de, bula bula onu mu bulmuş da, yanına hiç yakışmamış da...
"Ayıp" desen anlamazlar. "Sana ne kardeşim!" çeksen susmazlar. Sosyal medyanın hırsı, eleştirisi, küçümsemesi, zalimliği öylesine yüksek ve sınırsız ki insanın içi çekiliyor.
Tarkan'ın gülen gözlerine, esasen ailesine ne kadar düşkün olduğuna, 'aile adamı' sıfatını gururla taşıdığına, mutfağa girip yemekler yapmaya bayılmasına, bütün aile bireylerini sımsıkı kenetleme çabalarına aldırış eden yok.
En mutlu günlerinde kişilerin heyecanlarının üzerinden traktörle geçmek sosyal medya hobisi olmuş ama ne hobi.
Varsa yoksa görüntü. Varsa yoksa 'birileri için', 'birileri adına' yaşama, onay ve alkış toplama derdi. Adam oyununuza gelmiyor, ne yapacaksınız şimdi?
Demek istediğim şu ki; Eyyy fani dünyalı, Tarkan da bir insan. Bu saçma düzenin içinde kendine ait bir hayat kurmak isteyen, güzel yaşamayı seçen, güzel bakan, güzel söyleyen, güzel bir insan.
Yürekten tebrik ediyorum.
Şimdi bilyelerimizi cebimize koyup sessizce dağılabiliriz bence.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA