Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kirli nedir?

İnsanları kadın- erkek diye ayırıp, kadını ikinci sınıfa koyan zihniyet kirlidir.
Kişilerin özgürlüklerine göz dikenler, çevrelerine çitler çekenler, 'ya bizim dediğimiz gibi olacaksın ya da yok olacaksın' buyuranlar kirlidir.
Kadını kıyafetine, saçına, yaşına, kocasına, babasına göre değerlendiren kafalar kirlidir.
Kadının doğurmak, temizlemek, pişirmek, söz dinlemek, her söylenene "Evet" demek dışında bir işe yaramadığına inanmak isteyenler kirlidir.
Kadının susmasını, yerli yersiz konuşmamasını, itiraz etmemesini, karar vermemesini, çekip gitmemesini, hayal kurmamasını, sınırlarını aşmamasını bekleyen ahmakların kalbi kirlidir.
İftiracılar, saygısızlar, vicdansızlar, yalancılar, kibirliler, kuklalık edenler, dolandırıcılar, hırsızlar, hak yemeyi adet edinenler kirlidir.
'Kirli' bu ve bunun gibi şeylerdir. TDK'nın dediği gibi; "aybaşı durumunda bulunan kadın" değil.
Bu rezalet, bu skandal, bu kepazelik, bu kirlilik tez vakitte son bulmalıdır. Kadınlardan özür dilenmelidir. Ayıptır, ayıp! Kadından ve onu kadın yapan her şeyden bu kadar da korkulmaz ki.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA