Türkiye'nin en iyi haber sitesi
CEM SANCAR

Medyaya bir selam

Darbeden önce medya iki seksendi! Dev bir şüreka darbeyi hazırlayan her provokasyonu itekliyor, her nefret suçunu işliyor, gazetelerinde, televizyonlarda, internette milli iradeye, seçilmiş lidere demokrasiye karşı her şeyi yapıyorlardı. Çıkıp orduya darbe yapmadıkları için hakaret ediyor, onları teşvik ediyorlardı.
Evet medya darbeyi hazırladı. Yazarlar kişisel hırslarıyla, gaz verici saçma yazılar arasında kayboldular. Gelen depremi göremediler.
Şu sırada darbeye karşı bir medya konsensüsü var gibi. Fakat hemen bu işin üstü kapansın diye sızlananlar da gözümüzün önünde!
"Bu kadarını da beklemiyorduk" diyenlere hak vermemek elde değil. Bununla beraber başından beri SABAH'ın, bu işgalci-lejyoner örgütü, FETÖ'yü ifşa eden haberleri hatırlanmalı. Araştırıcı gazetecilik ve ilkesel duruş açısından hakkı verilmeli. Zehirli ahtapotun nasıl amansızca peşine düştükleri unutulmamalı. Israrla konuyu gündemde tuttukları...
Medya kültürüne genel itirazlarım bir yana, kendi naçiz adıma bu konuda gazetemin hakkını vermek ve bu civan habercilere buradan bir selam çakmak isterim...
















YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA