Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN SEVER

4 durum 4 soru

1- Buz hokeyi pistinde folklor! Erzurum'da Kış Sporları Festivali'nde buz hokeyi salonunda folklor gösterisi düzenlenmiş. Gariban folklorcular, buz üstünde durabilmek için akla karayı seçmiş. Gösteriyi düşe kalka tamamlayabilmişler. Buz pistinde folklor gösterisi yeni tür Doğu-Batı sentezi mi?
2- Fransa'ya öfke!
Soykırım iddiasının gündeme oturduğu 1999-2010 yılları arasında Fransa, Türkiye'nin beşinci büyük ticaret ortağı olmuş. Fransız öfkesi, Fransız öpücüğü gibi bir şey mi?
3- Mümtazer Türköne,
"Darbeci komutanların yağlı kazıklara oturtularak cezalandırılması taraftarıyım," demiş. Kötülüğe karşı kötülükle mücadeleden daha iyi bir dünya çıkar mı?
4- Maçtan sonra maç yorumu izlemek:
Erkeklerin izledikleri futbol maçlarından sonra bir de televizyonun karşısına geçip 'pilav üstü kuru' gibi maç yorumcularını izlemeleri kadınları çileden çıkarıyor. Acaba seyredilen maçtan sonra maç yorumcularını izlemek, orgazm sonrası sigara yakmak gibi bir şey mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA