Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

2012'den memnunuz

SABAH'TAN MEKTUP

Yılın son "SABAH'tan Mektup"u bu. "2012'yi nasıl geçirdik" sorusuna, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Serhat Albayrak'ın Turkuvaz Medya Grubu çalışanlarına hitaben yayınladığı yeni yıl mesajıyla yanıt vereyim:
"İlkeli yayıncılık anlayışımızla yine önemli, ses getiren, gündem yaratan habercilik başarılarına imza attık. Satış grafiklerine yansıyan yükselişin mutluluğunu hep birlikte yaşadık..."

***

2012'yi özel haberlerimizle karşılamıştık, yine özel haberlerle uğurluyoruz.
"Töre cinayeti gibi intihar" manşetimiz, töre vahşetinin yeni yeni fark edilen bir yönüne, daha doğrusu arka planına ışık tutuyor: İntihara zorlamak!
Bugün Diyarbakır'da kefen gibi beyazlara bürünecek kadınların düzenleyeceği eylemin törenin bu karanlık yüzüne karşı toplumsal bilincin oluşmasına katkıda bulunacağını umuyorum.
***

Elbette 2013'te de dinamik haberciliğimizle, SABAH farkını ortaya koyan dizilerimizle, gündem oluşturacak özel röportajlarımızla kulvarımızda koşmaya devam edeceğiz.
2012 boyunca verdiğiniz desteğe, duyduğunuz güvene çok teşekkür ediyorum Büyük SABAH Ailesi'nin değerli üyeleri.
Bir teşekkür de SABAH farkını 365 gün boyunca ortaya koymamız için canla- başla didinen değerli çalışma arkadaşlarıma.
Sağlıklı ve mutlu bir yıl dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA