Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Haberin tek adresi SABAH

SABAH'TAN MEKTUP

SABAH'ın son dönemde en değerli kazanımlarından biri İsa Tatlıcan oldu, Onun Pazartesi söyleşileri, gerçekten gündem oluşturuyor. Ama manşetten verdiğimiz bu haftaki sohbeti daha da önemli.
Çünkü, yıllar boyunca Gülen Paralel Örgütü'nün kalbinde yer almış bir "İmam"ın ifşaatlarını Türk ve dünya kamuoyuna duyuruyor.
Tatlıcan'ın konuğunun itiraflarını okuyunca, insanın aklından "Türkiye'ye büyük geçmiş olsun" diye geçirmemesi imkânsız.

***

Dinamik, toplumla bütünleşen, toplumsal gelişmelere duyarlı gazeteciliğin en iyi örneklerinden birini oluşturduğumuza inanıyorum.
İşte son kanıtı: Diyarbakır'da çocukları PKK terör örgütü ve yandaşları tarafından dağa götürülmüş olan annelerin acısını ve isyanını en hızlı ve en geniş biçimde kamuoyuna duyuran gazete SABAH oldu.
Birkaç annenin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde oturma eylemi başlar başlamaz hemen özel bir ekip kurup bölgeye gönderdik.
Bu ekip Diyarbakır Büromuzdaki arkadaşlarımızın da katkısıyla bir yandan rutin gelişmeleri aktardı, bir yandan da o annelerin ve çocuklarının yürek paralayan öykülerini derledi. "Terörün çaldığı hayatlar" dizisi böyle doğdu.
***

Hep söylüyorum; size SABAH yeter.
Manşetleriyle, yorumlarıyla, yazarlarıyla, röportajlarıyla, dizileriyle, başka gazetelerde bulamayacağınız haberleriyle... SABAH gerçekten bir referans, bir pınar...
Sizin desteğiniz ve güveniniz devam ettiği sürece, inanın, her gün daha da güçleneceğiz.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA