Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

Zamanın ruhu paylaş ve izle!

Parmak kadar cihaza yüklediğin filmi izlemek, fotoğrafları orijinal boyutunda kablosuz paylaşmak kolay. Üstelik tüm bunları sosyal ağlarda mahremiyet tuzağına düşmeden yapmak mümkün

Silikon Vadisi'nin veri depolama sihirbazı Sandisk'i merkez ofisinde ziyaret etme şansı yakaladık. Ziyaret sırasında tanıştığımız cihazlar ve yeni teknolojiler, zamanın ruhunun paylaşmaktan geçtiğini gösteriyor. Sandisk Başkan Yardımcısı Dinesh Bahal, çocuğunun paylaşım isteklerinde gözlemlediği ve tüm insanlardaki bu isteğe yeni teknolojilerle yanıt verdiklerini söylüyor. Onlarca farklı testten geçen flaş bellekler ve ssd depolama ürünleri bu merkezde hazırlanıyor. Ziyaret sırasında gördüğümüz yeni ürünlerden biri de kablosuz paylaşım şansı veren parmak büyüklüğünde bir çubuk oldu. Akıllı telefon, tablet veya fotoğraflarla çekilen fotoğrafları paylaşmak her zaman kolay değildir. WiFi kablosuz erişim yeteneği olan tüm cihazlara fotoğraf paylaştırmak artık çok kolay.

HER CİHAZLA PAYLAŞ
Üstelik bazı insanlar fotoğrafın ölçüleri bozulmadan paylaşmayı tercih eder. İşte bu noktada kablosuz dosya paylaşımı sağlayan Sandisk Connect serisi Wireless Stick (Kablosuz Çubuk) işi kolaylaştırıyor. Android ya da iOS tabanlı tüm cihazlar bu çubuktan dosya transferi yapabiliyor. Yapmanız gereken Google Play Android marketten ve Apple AppStore'dan uygulamayı indirmek. Sandisk Connect Wireless Stick 128 GB'lık kapasitesiyle telefonun maksimum depolama alanına yanıt veriyor. Pil ömrü oldukça uzun. USB girişinden şarj ettiğiniz kablosuz çubuk, 5 saatin üstünde bir filmi bile izlettiriyor.

YÜZLERCE BELLEK ELİMİZDE
Silikon yüzeylerde hazırlanan bellekler farklı kesitlerde ve ölçülerde depolama araçlarına dönüşüyor. Biz de merkezde silikon çiplerden birini elimizde tutarak dönüşüme tanıklık etme şansı yakaladık.

BİR UCU İPHONE BİRİ BİLGİSAYAR
Kablosuz bir ağ ile uğraşmak istemeyenler için alternatif paylaşma seçenekleri de var. SanDisk'in mucize ürünlerinden biri de hem iPhone'a hem de bilgisayara giriş ucu bulunan bellekler. Aynı ürünün bir ucu bilgisayara diğer ucu Micro USB veya USB-C girişi olan seçenekleri de var. Farklı depolama kapasiteleriyle indirilen uygulama üzerinden paylaşım şansı sunuyor. İstediğiniz video ve fotoğrafları anında bilgisayara atabiliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA