Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

Şarkılara kablosuz doping

Kablosuz bluetooth hoparlörler evde, ofiste veya açık havada telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarların ses kalitesini yükseltiyor. Video izlerken ve şarkı dinlerken yüksek kalitede dinleme olanağı sunan hoparlörlerin fiyatı 150-2 bin TL

Kablosuz bluetooth hoparlörler ses kalitesini yükseltiyor. Her boyutta ve her koşulda müzik dinleme ve film izleme keyfini artırıyor. Televizyona bağlanan soud bar şeklinde dev boyutlarda ya da uzun yürüyüşlerde yol arkadaşlığı yapacak suya toza darbeye dayanıklı bluetooh kablosuz hoparlörleri daha sık kullanmaya başladık.

PİL VE SES KALİTESİ
Kablosuz hoparlörlerin fiyatları 150 - 200 TL'den başlıyor 1500 - 2000 TL'ye kadar yükseliyor. Fiyat, kablosuz bluetooth hoparlörlerin tek belirleyici kriteri değil. Ancak ilk sırada olduğu kesin. Kablosuz bluetooth hoparlör seçerken sadece ses kalitesi değil, sahip olduğu yetenekler de etkili oluyor. "Pil ömrü uzun olsun, her cihaza kablolu ya da kablosuz bağlansın ve hızlı şarj olsun" diyebilirisiniz. Hele büyük ve görünür bir yerde duracaksa, tasarımın şık olması da kaçınılmaz. Bağlayacağınız cihazı önce bluetooth üzerinden bir kez eşleştireceksiniz. Sonrasında cihazın bluetooh eşleşmesini açtığınızda sorunsuz çalışacak.
Bluetooh hoparlörlerin pil deposu olarak kullanılan modelleri de çıktı. Telefon veya tabletinizin sesini yükseltirken şarj sorununu da çözmek hiç fena bir fikir değil.



BEOPLAY
Eğlencenin ağır abisi

Kablosuz bluetooth hoparlör seçerken evin farklı yerlerinde kullanabileceğiniz, bahçede geniş bir partiye de eşlik edecek cihaz isterseniz, BeoPlay Beolit 15 tam aradığınızın karşılığı olabilir. Ses kalitesi gibi fiyatı da 2 bin TL'nin üstünde. 2.7 kilo ağırlığıyla güçlü dizüstü bilgisayar kadar taşınabilir. 24 saat pil ömrü sizi üzmüyor. Kablosuz değil, kablolu bağlantıyla da işinizi rahatlıkla görüyor.

JBL PULSE 2
Renk ve ses bir arada
Müziğin ritmiyle renk cümbüşü bir arada olsun isterseniz, JBL Pulse 2 renkli ışıklarıyla ortamın heyecanını artırıyor. 775 gram ağırlığı daha rahat taşınabilir bir eğlence olanağı sunuyor. Şarja taktıktan 5 saat sonra 6 bin mAh pil kapasitesi tamamen şarj oluyor. Bu da size her gün 3 ya da 4 saat kullanacağınız birkaç günlük pil ömrü vaat ediyor. Fiyatı 900 TL'nin altında.

BOSE 64116 SOUNDLINK
Küçük eğlence küpleri
Bluetooth hoparlörler ses kapasiteleri kadar tasarımlarıyla da ilgi çekiyor. Bose 64116 SoundLink küçük kolay taşınan ve 5 farklı renk seçeneğiyle müzik severlerin dikkatini çekiyor. Bisikletinizin arkasına koyup istediğiniz yere giderken açık havada müzik dinleme keyfini yaşıyorsunuz. Fiyatı 630 TL olunca cüzdanınızı da fazla yormuyor.

JBL CLIP2
Sudan korkmuyorum
Bluetooh hoparlörler kolay taşınabilir olmasının dışında suya toza dayanıklı olması da önem taşıyor. JBL Clip2 havuz kenarında dinlerken suya düşse bile etkilenmiyor. Su altında dinlemek için olmasa da suya dayanıklı olması yaz kış zorlu koşullarda dinlemenizi sağlıyor. 250 TL civarındaki fiyatı ve farklı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA