Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Sihirli kelime: Transfer

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ı istifa kararından döndürmek için, "Kimi istersen alacağım" diyor. Başkan, kızgın ve endişeli taraftarlarını da sakinleştirmek için aynı jargonu kullanıyor.
Transfer taraftar için sihirli bir kelime.
Olmayanı, olduracak bir futbolcu gelecek, her maçta goller atacak- attıracak. Onlar da galibiyet sevinci ile evlerine dönecekler. Bu umudun taze tutulması, "Ne oluyor?" diye soranları da susturuyor. Fenerbahçe'nin transfer ihtiyacı yok. Elindeki kadroyu formda tutamayan veya forma sokamayan, oyuncu performanslarını beklentilerin üzerine çıkaramayan bir yapı var. Aykut Kocaman, şampiyon olduğu sene, "Bütün kadrom milli. Biz elimizdeki oyuncuları parlatmalıyız" dedi. Şimdi ne değişti? Bir fırsat olur, çok ekstra bir oyuncu, doğru bir maliyetle takıma katılacaktır; bunu anlarım. Avrupa Ligi için ekstra bir güç gelecektir, bu da normal karşılanabilir. Ama bu kadronun Süper Lig'de 24 puan kaybetmesinin nedeni olarak, oyuncu yetersizliği gösterilemez. Aykut Hoca'ya düşen oyuncularının aklına girip, onların beyinlerini yıkayıp, yeniden programlayarak, aslında ne olduklarını anlamalarını sağlamaktır.
Kırılma anlayışta olmalı. Eğer sahaya çıktığında, rakibin kaybedeceğini bilmiyorsa-hissetmiyorsa, o takım büyük olamaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA