Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Eskisi gibi olmaz

Aykut Kocaman "Görevime son verdim" dediğinde, sadece ayrılma kararını vermedi, kafasındaki bazı düşünceler ve planlara da noktayı koydu

Takımının başına yeniden geçip, sezonun ikinci yarısı için çalışmalara başladığında bu değişim her şeyi ile fark edilecektir. Artık hiçbir şey Aykut Hoca için eskisi gibi olmayacak. Elbette muhatapları da bunu hisseder.
Ne değişir?
Öncelikle güvenli dağlarına kar yağdı. Bundan sonra oyuncu grubu içinde, kendi kafasında ayrıcalık tanıdığı, inandıkları arasında değişimler olur. Kendinin ve Fenerbahçe'nin kaderini emanet ettiği ama bu yükü taşımak istemeyenler, bundan sonra böyle şans bulamazlar.
İkinci olarak oyun felsefesinde rötuşlar olacaktır. Daha agresif bir takım isteniyor. Bu Kocaman'ın olmazsa, olmazı olur. Antrenman dozunu yükseltir, yüklemeler ile Şubat'ı planlar ve Avrupa Ligi maçları ile birlikte zirvede olan bir ekip yaratır.
Eğer takımın başına yeniden geçtiyse, takımdan da, yönetimden de daha çok şey isteyecektir. Bu noktada ağabeylerin sorumluluğu artar. Dolayısı ile bu tüm oyunculara yansımak durumunda. Önümüzdeki beş ay içinde sahada veya antrenmanda artan tartışma sayısına hazır olun. Çünkü yenilenmemesi muhtemel sözleşme kararları hissettirilecektir onlara.
Dolayısı ile Aykut Kocaman "kırmızı çizgilerini" kaldırmıştır. Bundan sonra ben O'ndan esneklik beklemiyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA