Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Ucuz kurtuldular

Sezonun ikinci yarısının ilk haftası herkes Fenerbahçe'ye çalışmıştı. Galatasaray ve Antalya yenildi, Beşiktaş puan kaybetti. Fakat Fenerbahçe dün geceyi iyi kullanamadı. Aslında ucuz kurtuldu desek de yeridir. Önce Fenerbahçeli futbolculara çok net söylüyorum, çoğuna yazıklar olsun.
Koskoca Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu milyonlarca Euro'luk Krasic'in parasını değil de CEO'nun aldığı maaşı konuşuyor.
Son 20 dakika hariç sahada Fenerbahçe diye bir takım yok. Ne tempoları tempo, ne pasları pas. İlk 70 dakika Fenerbahçe neredeyse tek pozisyon bulamadı. Üstüne üstlük de çok kötü goller yediler.
Önce Volkan'dan bahsedelim. Zaman zaman kalitesi ve kariyerine uymayan goller yiyor. Mesela ilk gol. Birisi Volkan'ın niye açıldığını bize anlatsın. Açılırsan da golü yersin. Elazığsporlu oyuncu ikinci golde gelişine vurdu. İyi vurdu ama o pozisyonda çağdaş futbolda vurulmaz. Topu yumuşatıp ayak içi yapması gerekirken yanlışlardan doğru çıktı ve Elazığspor 2-0 öne geçti.
F.Bahçe hücumda çoğalamıyor ve ne yaptığı belli değil. Krasiç tam bir fiyasko. Salih genç ama doğal olarak ne inisiyatif alabiliyor ne de oyuna ağırlığını koyabiliyor.

İLKER MERAL MAÇIN YILDIZIYDI
Gelelim son 20 dakikaya... Pabuç çok pahalı olacaktı ki önce Fenerbahçe'yi umutlandıran Sow'un golü geldi. Elazığsporlu Orhan'ın yaptığı hatayı ancak emekliler halı sahada yapıyorlar. İşte bu gol Fenerbahçe'yi geri getirdi. O dakikadan sonra Fenerbahçe galip de gelebilirdi. Ama son vuruşlar çok kötü olunca beraberlik golü ancak uzatmada, Mehmet Topal ile geldi. Mehmet Topuz'u da alkışlamak lazım. Hayatının en doğru kırmızı kartını gördü. Son saniyedeki pozisyonda faulu yapıp ikinci sarıdan atılmasa bu sefer Elazığ'ın tekrar öne geçmesi an meselesiydi. Bence maçın yıldızı hakem İlker Meral'di. Semih'e gösteremediği sarı kart dışında fevkalade maç yönetti. Gökhan ve Marvin'e gösterdiği kırmızı kartlar doğru. Egemen'in penaltı beklediği ve Sedat'ın kasti olmayan şekilde eline çarpan topta devam kararı da yerindeydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA