Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Muhteşem hakem

Son yıllarda sahalarımızda bu kadar cesur ve sadece gördüğünü çalan bir hakem izlememiştim. Aslında belki de Hüseyin Sabancı son haftalarda çok tartışılan hakem müessesinin yüz akı oldu. Kolay değil. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda bir puan kaybına bile tahammülü yokken hakem maçın başında penaltıyı çalıverdi. Mehmet Topal sol koluyla yüzünü korurken, açık olan sağ koluyla da topu kesti. KARAR DOĞRU.
İkinci yarıda top ceza alanı içinde Kasımpaşalı defans oyuncusunun koluna çarptı. Ama burada devam KARARI DOĞRUYDU. Zira kol vücuda yapışık ve tamamen gayri kasti bir temas vardı.
Yine son dakikalarda Sow kale sahası içinde dönerek vurmak istedi. Fenerbahçeli oyuncular da hakemden penaltı beklediler. Burada da DEVAM KARARI DOĞRUYDU.
Gelelim son dakikalardaki verilen penaltıya... Yalçın, Webo'yu çekerek düşürürken her hakem bu penaltıyı çalamazdı. Ama KARAR DOĞRUYDU. Yine Fenerbahçe'deki son dakikadaki üçüncü golünden önce Kasımpaşalı oyuncular, Sow'un ofsayatta olduğu şeklinde itirazda bulundular ama Sow kendi sahasından fırladı. Ve dolayısıyla OFSAYT YOKTU.
Son olarak ufak tefek hatalar yapsa da kritik kararları hep doğru olan ve 90 dakika olağanüstü cesur yönetim gösteren maçın hakemi Hüseyin Sabancı'yı kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA