Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Diken üzerindeyiz...

Tek engel Hollanda dedik ama çok gariptir Hollanda'yı yenmek de yetmeyebilir. Mesela biz Hollanda'yı 1-0 yenip de Romanya da son maçında Estonya'yı 5 ve üzerinde farkla yenerse Romanya ikinci olacak. Ama olsun son üç maçımızı kazanıp olayı buraya kadar getirmek de başarıdır. Böyle maçlarda da iyi oynamışız, kötü oynamışız hiç önemli değil. Kazanalım yeter diye düşünüyorduk ve kazandık da.
İlk yarıya bakıyoruz sol tarafımız tıkır tıkır işliyor. Caner son haftaların en formda Türk futbolcusu. Dün gece de çok iyi şeyler yaptı ve özellikle de Umut Bulut'a attırdığı gol müthiş bir ortadan geldi. İlk yarıyı skor olarak önde bitirdik ama iyi oynamadık. Çıkarken toplar kaybettik. Özellikle Gökhan Töre'nin ayağına top çok yakışsa da oyun bilgisi ve pas zamanlaması çok üst düzeyde değil. Selçuk son haftalarda tutuk, organizasyonda eksik kalıyor ama Umut için söylenecek çok şey var. G.Saray'da ilk 11'de oynamasa da oynadığı maçlarda hep oyunu çözen golcü oluveriyor. Dün gece koşarak geldi, darbeli vurdu ve bence maçı çözen isim oldu.
İkinci yarının ilk dakikası maçın bittiği andı. Burak bir anda kaleciyle karşı karşıya kalıp o klasik vuruşlardan birini yaptı. Ve bu gol de üzeremizdeki stresi, heyecanı 'acaba bir gol yersek ne olur' gibi düşünceleri kestirip atıverdi. Korkarak çıktığımız, acaba diye düşündüğümüz maçı kazandık. Kazandık ama hala diken üzerindeyiz. Hollanda'yı yenmek de yetmeyebilir. Yukarıda da belirttiğim gibi Hollanda'yı yenip Romanya 5 fark atmazsa ikinci olacağız yine de Brezilya'ya gitmek garanti değil. Play-off oynayacağız. Koskoca Türk futbolu nerelerden nerelere geldi. Ne garip hesaplar yapmak durumunda kalıyoruz. Ama inşallah küllerimizden doğarız.

RİZZOLİ ÇOK İYİ YÖNETTİ

FIFA belli ki bu maçı çok önemsemiş. İtalyan hakem Rizzoli çok iyi maç yönetti. Caner gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ama Rizzoli sarı kart vermekte haklıydı. Caner önemli bir pozisyonun oluşumunu rakibe kalçasını çıkartarak durdurdu.

MAÇIN ADAMI: CANER ERKİN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA