Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Devler Ligi’nde elek olur!

Öncelikle şunu belirteyim, Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli maçlar oynayacak ama dün geceki defans hatalarını gördüğümüzde bunların devamı halinde Devler Ligi'nde Beşiktaş elek olur. Yıllar önce Liverpool'dan 8 yemişlerdi, Allah korusun bu anlayış başka facialar da getirebilir. Beşiktaş maçın başında yenik duruma düştü. Soldan ortalandığında Tosic arkaya adamını kaçırıyor, arkaya kaçan Skubic kafayla kale sahası içindeki Bajic'e indiriyor. O da golü yapıyor. Bu durumda görüntüyü dondurduğumuzda kale sahası içindeki Bajic'in böylesine bomboş kalması kabul edilebilir gibi değil... Bu golden hemen sonra Beşiktaş'ın yediği ilk gole benzeyen Olcay'la geliyor. Beşiktaş bu dakikadan sonra kontrolü eline almış olsa da ilerde bir türlü topu tutamadı. Mario Gomez tipinde bir futbolcu arandı. Sağdan geliyorlar, soldan geliyorlar ama ceza alanında beklenen aktivite yok.
İkinci yarı oyun yine Beşiktaş'ın kontrolündeyken Cenk'le ikinci golü buldular. Bu golde Cenk'in hakkını vermek lazım... Her türlü ustalık isteyen bir gol. Arkasından gelen yüksek topu ayağıyla yumuşatışı, önüne alışı ve kalecinin altından bırakışı maharet ister. Aferin Cenk! Güzel gol attın. Beşiktaş, öne geçtikten sonra oyunu tutmayı beceremiyor. Yine bir korner atışında Beşiktaş öyle bir gol yedi ki evlere şenlik... Arka direkte Bajic bomboş. Direğe 5 metre mesafede ve civarı 3 metre yarı çapındaki çevresinde bir Beşiktaşlı yok. Buna konsantrasyon eksikliği veya yerleşim hatası veya başka bir şey... Ne derseniz deyin, amatör takımların bile yememesi gereken bir gol. 2-2'den sonra Beşiktaş'ı Allah korudu.
Son 10 dakikada Konyaspor'un öylesine pozisyonları var ki Beşiktaş kazandığı 1 puana şükretmeli. Sonuçta Beşiktaş, 1 puan aldı ama yediği gollere baktığımızda defansif takviye veya oyun anlayışı değişikliği olmazsa büyük problemler yaşar. Hakem Cüneyt Çakır, 1-2 faul hatasına rağmen oyun genelinde çok başarılıydı. Zaman zaman gerginleşebilecek maçı oyuncularla konuşarak kontrol etmesini bildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA