Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Köy takımı

Bu tür maçlarda insanüstü mücadele 1 puan getirebilir ama uzun vadede grup birinciliğini getirmez.

Maçı seyretmesek alınan 1 puan kesinlikle başarı deriz. Aslında Hırvatistan gibi bir takıma karşı alınan 1 puan tabii ki büyük bir başarı. Ama ortaya koyduğumuz futbola baktığımızda çok iyimser olamayacağız. Bence şansımıza dua edelim. Özellikle ilk yarıda direkten dönen 3 top var. Bir de son dakikalarda Volkan Babacan'ın kurtardığı yüzde 100 gol pozisyonu. Yine attığımız gole baktığımızda da Hırvat barajından seken top diğer köşeye gol olarak gidiyor. Topyekün baktığımızda dün gece futbolun ilahları bize 1 puan getirdi.
Peki hiç mi iyi tarafımız yoktu? Tabii ki vardı. Çocuklar çok iyi niyetle, çok iyi mücadele ettiler. Özellikle yan toplarda çok iyi savunma yaptık. Mehmet Topal olsun, Şener olsun, çoğu zaman Okay olsun iyi oynadılar.
İlk sözümüz Emre'ye. Tanrı ona büyük yetenekler vermiş. Topla çabuk adam eksiltiyor ama son kararlar çoğu zaman yanlış. Futbol bilgisi çok eksik. İlk yarıda öyle bir penaltı yaptık ki amatör takımlar 'efendiler liginde' yapmaz.
Modric ceza alanının köşesinde topu taç çizgisine doğru çekerken İsmail Köybaşı'nın yaptığı penaltı inanılmaz bir penaltı. Bereket versin mağlup duruma düştükten 1 dakika sonra beraberliği sağladık. Hakan Çalhanoğlu yaklaşık 35 metreden vurdu ama gol Çalhanoğlu'nun meziyetinden değil Hırvat oyuncusunun kafasına çarpmasından dolayı kaleci kontrpiyesinden geldi.
İkinci yarıya bakıyoruz, tüm kontrol Hırvatistan'daydı. Oyunu istedikleri gibi yönlendirdiler. Modric büyük bir futbolcu, çok da müthiş oynadı.
Kaleye gitmekte çok zorlanıyoruz. Bu tür maçlarda iyi niyetli, insanüstü mücadele 1 puan getirebilir ama uzun vadede kalite düşüklüğü ve kaleye gidememe grup birinciliğini getirmez.
Dün gece her türlü şanslıydık. Üstelik seyircisiz oynamak ayrı bir şanstı. Bir diğer şansımız da Polonyalı hakem oldu. İyi maç yönetti. Aslında istese ya da seyirci olsa frikikten gol bulduğumuz pozisyonda faulü vermeyebilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA