Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fenerbahçe ligde kaldı!

Hiçbir F.Bahçeli yukarıda attığım başlıktan dolayı alınganlık göstermesin çünkü çok az da olsa Fenerbahçe kazanamasaydı ya da kaybetseydi sıkıntı ve stres olacaktı.
Oyun genelinde Fenerbahçe'yi beğendim. Her oyuncu belki Neustadter ile Harun hariç görevini yaptılar ama Isla ve Valbuena'ya ayrı bir paragraf açalım. Onlara Dirar da eklendiğinde maç boyu Kasımpaşa'nın sol tarafını metrobüs gibi kullandılar.
İlk golü Fenerbahçe çok tuhaf yedi. Neustadter de hatalı, Harun da... Neustadter fundemental olarak kaleciye geri pasın direklerin arasına atılmayacağını çocukken öğrenmiş olması lazım ama iki direğin arasına attı, Harun da bacak arasından kaçırdı, gol oldu. Zaten bu pozisyon öncesi ve sonrası maçın kontrolü Fenerbahçe'de. Önce beraberliği buldular, daha sonra Valbuena'nın frikiği galibiyeti getirdi. Ardından da zaten her şey bitmiş oldu.
Kasımpaşa dua etsin, ilk yarıda puanları toplamışlar. Yoksa şu anki halleri içler acısı… VAR'a en çok başvurulan maçlardan birisi oldu. Tartışılan konu Hasan Ali'nin pasında top Soldado'ya temas etmeksizin Isla'ya geliyor, o da golü yapıyor. Soldado ofsaytta ama topa dokunmasa bile topa topuğuyla tıklama girişimi var. Kaleciyi engellemesi söz konusu olmasa bile bu hamlesi ve jesti, ofsayt kararının doğru olmasını sağlıyor. Halis Özkahya'ya en önemli eleştirim ise VAR'a gitmiş olmasına rağmen Kasımpaşalı Veysel'i oyundan atamaması… Oysa ki Veysel, topsuz alanda Soldado'ya dirsek, yumruk karışımı bir müdahale yapıyor. Olay kasıt içeriyor. Şiddet içeriyor ve dolayısıyla kırmızı kart olmalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA