Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Dakika 40

Öncelikle Sinan Kurumuş kardeşim, bu yazdığımdan alınganlık göstermesin. Sadece Sinan çıktığı için değil, orta sahası güçlendiği için bu dakika Beşiktaş için çok önemliydi.
Samet Hoca, Sinan'ın yerine aldığı Escude'yi stopere çekip, İbrahim Toraman'ı orta sahaya alınca, Veli Kavlak ile İbrahim Toraman, Fernandes ve Oğuzhan'ın maçın başından bu yana dönememe sıkıntısını da bertaraf etti. İlk
40 dakika Elazığ, Beşiktaş'tan daha iyi oynuyordu. Zaten Yılmaz Vural'dan sonra pas yüzdesi artan Elazığ çok net paslarla Beşiktaş ceza sahasına geliyordu. Son paslarda sıkıntı yaşamasalardı 2 farklı da öne geçebilirlerdi. Ama Toraman orta sahaya çekilince boş araziyi bulamadılar.

GELECEK ADINA ÖNEMLİ GALİBİYET
İlk yarının uzatma dakikasında Beşiktaş'ın beraberlik golü ibreyi de daha dirençli orta sahaya sahip olan siyah-beyazlı takıma döndürdü. İkinci yarıda bir iki tane rakibine pozisyon vermesine rağmen 7-8 gol girişiminde bulundu ve rahat bir galibiyet elde etti. Defansın arkasına atılan her topta pozisyon buldu Beşiktaş. Sahanın en iyisi İbrahim ile öne geçti. Fernandes'in golünden sonra maç da bitmişti zaten.
Bu kadar yoklukta moralli Elazığ deplasmanından alınan 3 puan gelecek adına önemli. Elazığ kiminle oynarsa oynasın hücumu düşünüyor, savunması bamgüm vurmuyor. En büyük problemleri ise yedikleri golden sonra dağılıyorlar.

En iyiler Sivok-Toraman
Fernandes ve Oğuzhan ligin ikinci yarısında henüz form tutamamasına rağmen İbrahim Toraman ve Sivok'un formu en azından takımın ayakta kalmasını sağlıyor. Elazığ'da da Toraman ve Sivok sahanın en iyi iki ismiydi. Bu oyuncular gitti denilen maçları da çözebiliyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA