Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Bu şartlarda en iyi sonuç

Buna da şükür... Maç öncesi analizlerin tamamı 4. dakikada değişti. Raul Meireles, büyük bir sorumsuzluk örneği göstererek alakasız bir şekilde rakibine tekme attı ve bir anda Fenerbahçe'nin tüm planları alt üst oldu. Önce psikolojik, oyunun devamında fizik olarak Fenerbahçe geriye yaslanmak zorunda kaldı. 55-60 dakika Fenerbahçe kora kor oynadı ama 60'tan sonra eksik kalmanın dezavantajı ve ilk maçtan bari 0-0 kalalım psikolojisiyle takım iyice geriye yaslandı. Aykut Kocaman'dan da zaten 0-0'a uygun değişiklikler geldi. Önce Pierre Webo'yu çıkardı. Daha sonra Reto Ziegler tarafından ikişer üçer hücum yapan rakibini durdurmak için önce Caner değişikliğine gitti. Sonra da yorulan Cristian'ın yerine Selçuk'u sokarak turu Kadıköy'e bırakmak istedi. BATE Borisov için izleyenler 'bu da takım mı?' diyebilir. Ancak artık bu turlarda ve seviyede bunu söyleyecek bir takım yok. Organize ve fizikli bir takım. Yaratıcı oyuncu problemleri var. Çalım atıp pozisyon üretebilecek bir profilleri yok.

MEİRELES SORUNU ÇÖZÜLMELİ

Böylesi bir iklimin, zeminin ve her şeyden önce uzatmayla birlikte 90 dakika 10 kişi oynamanın zorluğunu yaşadı Fenerbahçe. Ama açıkçası önce disiplinli ve dikkatli, sonra da çok mücade le ederek bu şartlarda alabileceği en iyi sonucu aldı.Raul Meireles'in vurdumduymaz ve mutsuz durumunun çözülmesi lazım. Ama Fenerbahçe takımı Avrupa'da oynadığı tüm maçlarda fazla pozisyon vermedi. Hele dünkü olumsuz şartlara rağmen dün de rakibine sadece bir pozisyon vermesi başarısıydı.
Hakem Meireles'i doğru attı. Ancak rakip stoperlerin Webo ve Sow'a arkadan tekmelerini görmezden gelerek sert oynamalarına izin verdi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA