Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Tepecik'te oynamayacaktı

Fernandes iyi top oynadı ama moralsiz bir havası ve tavrı vardı. Oyuna belki yansıtmadı ama moralsizliği çok belliydi. Zaten Fernandes'i tartışmayalım. Çok önemli bir oyuncu. Çok iyi oynadığı en az 7 maç sayarım. Tek başına takım gibi oynuyor Beşiktaş için. O biraz sallanınca Beşiktaş'ta duruyor. Samet Aybaba'nın hafta sözleri nedeniyle sanırım. rakipler ona yakın oynuyor. Top kaybetmedi, en azından faul aldı. Beşiktaş oyun içinde şanssızlıklar da yaşadı.
Almeida Azerbaycan'la milli maç oynadı, golünü attı çıktı geldi burada Tepecik maçında da gol attı. Bence hocanın Almeida'yı Tepecik maçında oynatmaması gerekirdi. Mersin karşısında bir depar attı ve sakatlandı.
Bir tarafta üzgün moralsiz ama oyuna tavırlı olmayan bir Fernandes bir tarafta üzgün, mutsuz ve oyuna tavırlı Holosko vardı. Fernandes gibi burnunuzu gösterseniz size top atan bir oyuncunun iş yapmaması mümkün değil. Holosko'nun çok etkisiz kalışı da belki de açılacak skor farkını engelledi. Beşiktaş için de kolay bir maç değildi. İkinci olma şansınız var, ve şampiyonluk için belli de olmaz diye gözünün ucuyla bakıyorsun. Beşiktaş, artık hesaplarını üçüncülüğe çevirebilecekken ikincilik umudunu ayakta tuttu.

AÇ OYUNCU LAZIM

Mersinli oyuncular maç sonunda Beşiktaşlılarla öpüşürken ligle de helalleşti. Matematiksel olarak şansları olsa da kafada da bitirmişler. İçerde oynadıkları 4 maçı da kaybettiler. Geçen seneden farkı deplasmanda çok puan almışlardı bu sene maç kazanmadılar. Demek ki takımlarda aç oyuncu lazım. Mersin yaş ortalaması yüksek bir takım. 34 haftalık periyotta düşen de şampiyon olan da hak etmiştir diye düşünüyorum.
Hakemleri eleştiriyoruz ama bugün maçta çok güzel bir gol attı hakem.
Abdullah Yılmaz avantaj kurallarını müthiş kullandı. Kartlık faulü de kesmedi dönüşte Aydın'a gösterdi kartını. Hakemi tebrik ederim. Ersan'a kart gösterebilir, Murat'ı ikinci karttan atabilirdi de.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA