Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Drogba 3 kişilik oynadı

Maçla ilgili teknik olarak birkaç satır yazayım. Moralsiz Galatasaray, kaybedecek bir şeyi olmayan Mersin İdmanyurdu'na karşı oynadı. Maça Mersin iyi başladı. 4-3-1-2 oynayan Galatasaray'a karşı başlarda çok iyi çıktılar. İlk yarıda bir gol ve 3 net pozisyon buldular. Muslera o dakikalarda farkın ikiye çıkmasını engelleyen isim oldu. İlk yarıda Galatasaray adına en iyi isim Muslera'ydı.
İlk yarıda önce Drogba'yla net fır- sat yakaladı Galatasaray. Daha sonra Burak'ın direkten dönen iki topu vardı. Dany'nin kırmızı kartı Mersin İdmanyurdu için büyük avantajdı.
Fatih Terim, ikinci yarıya iki değişiklikle başlayarak 3-4-2'ye döndü. Galatasaray büyük bir baskıyla başladı maça. Önce penaltı sonra enteresan bir Drogba golü ve oyunun sonunda bu kez muhteşem bir Drogba golü.
Drogba karşılaşma boyunca inanılmaz oynadı. Maç ikinci yarıda 10'a 11 değil Drogba yüzünden 13'e 11 oynandı. Drogba dün Galatasaray adına üç kişilik oynadı. Mersin zaten havlu atmış takım, o yüzden rahatlar.

NET KIRMIZI KART
Terim ikinci golden sonra tekrar dörtlü savunmaya geçti. Bunlar taktiksel varyasyonlar. Ancak belirtmeden geçemeyeceğim bu kadar sinir, gerginlik, teknik heyetin tamamının atılması ve oyunun dışındaki terslikler yakışmadı. Terim'e haksızlık olabilir, onun bunlarla uğraşmaması lazım. Şimdi bütün takım gerildi. Terim'in atılmasının sebebini raporlarda görürüz. Basın danışmanıyla tartıştı.
Kırmızı kart için tereddüt yok. Eski hakemlerle de konuştum. Onlar da 'net kırmızı' dedi. Ancak ben olsam kural dinlemez ve atmazdım.

2
Fatih Terim, bu sene yine Arena'da oynanan Orduspor maçından sonra ikinci kez tribüne gönderildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA