Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kocaman Salih

Uzun süre takip etti Fenerbahçe Salih'i... Ali Yıldırım'ın gayretleriyle de kulübe kazandırıldı. Genç oyuncuya yatırım tabii ki önemli. Ama bir o kadar da teknik direktörün oyuncuyu kazanma, daha doğrusu kaybetmemek adına uygulamaları önemli. Aykut Kocaman sezon başından beri yavaş yavaş, zaman zaman tepkiler alsa da doğru bir şekilde Salih'in ve takımın geleceğini düşünerek hazırladı, oynattı genç futbolcuyu. Burada diğer takım arkadaşlarının, ağabeylerinin, ikinci goldeki mutlulukları ve Salih'e sarılmaları, takım içindeki hiyerarşinin de ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Düne kadar Drogba'nın, Lampard'ın sevincine ortak olan Meireles, şimdi Salih'in kafasına vuruyor sevinçten.

FENERBAHÇE TAM BİR TAKIM OLMUŞ
Açıkçası Fenerbahçe, tam bir takım olmuş. Bu yıl gösterdiği yüksek performansla üç kupada birden yoluna devam ederek, bunu gösteriyor. Ama kim ne derse desin, Aykut Kocaman'ın çok ama çok emeği var. Kocaman'ın Fenerbahçeliler için ne kadar büyük şans olduğunu söyledim. Tabii bu arada onu istifadan döndüren başkan Aziz Yıldırım'ın da liderlik gösterdiğini unutmayalım. Maça gelince ilk 15 dakika Orduspor oyuna çok iyi başladı. İki üç tane de pozisyon buldu. Ama son bir aydır hem moral olarak hem konsantrasyon açısından iyi durumda olan Volkan, geriye düşmesini engelledi Fenerbahçe'nin. 15. dakikadan sonra Fenerbahçe önce dengeyi kurdu, sonra Caner'in kişisel becerisi ile getirdiği topta Salih'in meşin yuvarlağı alışı ve mükemmel gol vuruşu ile öne geçti. Bu gol kendisini rahatlatırken, rakibi demoralize etti. İkinci yarıda topa hakim olan ve oyunu kontrol eden yine F.Bahçe'ydi. Uzun süre hafızalarda kalacak bir Salih golü gördük. Önceki gün Galatasaray, bugün Fenerbahçe yani iyi oyuncuların olduğu takımlar, Anadolu takımlarına karşı iyi oynadıkları zaman golü buluyorlar, ama diğer takımlar iyi oynadıkları dakikalarda golü bulamadıkları zaman kaybetmeleri kaçınılmaz oluyor. Bir çift söz de hakeme... İlker Meral maçı nefis bir şekilde yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA