Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Taş gibi oyun

Kim ne derse desin güzel oyun vardı dün... Ligin son haftasında üç takımdan biri düşecekti. Heyacan oldukça yüksekti... Elimde kumanda bir o maça gidiyorum bir bu maça... Basıyorum Karabük'teyim taş gibi bir oyun görüyorum. Basıyorum Belediye'ye onlarda da durum farklı değil. Herkes kazanmak için elinden geldiğince asılıyordu ama sonuçta bir takım düşecekti.
İlk 45 dakikalar bittiğinde düşen takım Karabük'tü... 90 dakikalar sonunda ise düşen takım İstanbul Büyükşehir Belediye oldu.
Fenerbahçe takımı tabii ki kafasında ligi bitirmiş kupa maçını düşünmeye başlamıştı. Geçen sene olduğu gibi bu sene de kupayı kazanmak istiyorlar. Bu sezon 63 maç oynamanın verdiği yorgunluk ve tabii ki kupa nedeniyle rotasyona gidilmişti. Ama kalan oyuncular, farklı bölgelerde oynayanlar bile (Orhan Şam stoperdeydi) ellerinden geldiğince oyuna tutunmak istediler. F.Bahçe özellikle 10. dakikadan sonra iyi top oynadı, golü de buldular. Ama ikinci yarının başında attıkları iki gol Karabük'ü morallendirdi. F.Bahçeli futbolcular beraberliği yakalamalarına rağmen yine sezonun iyi oyuncularından LuaLua'nın golüyle Karabük öne geçmeyi bildi. Maçla ilgili çok şey yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama kimler iyi oynadı dersek F.Bahçe'de Mehmet Topuz'u söyleyebiliriz. Ama zor şartlarda oynayan Karabük'ün tamamı iyiydi. Mustafa Kamil Abitoğlu zor müsabakayı en az hatayla bitirdi. Penaltı kararı da doğruydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA