Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Galatasaray golü yedi şoka girdi

DÖRT orta saha oyuncusunun 3'ü yoktu dün Galatasaray'da... Türk Telekom Arena'da 4 orta sahanın 3'ü olmayınca Fatih Terim 4-4-2'ye döndü. Melo'nun yanına Engin'i çekip önde kenarlarda Emre ve Amrabat değişken oynadı, Burak ve Drogba ise çift santrfor olarak görev aldı. Sarı-kırmızılılar üst üste pozisyonlar buldu 20 dakikada.
Antalyaspor ofansif bir takım... İyi savunma yapan bir takım değil. Galatasaray deplasmanında ilk hücumda golü buldular. Galatasaray, çok uzun süredir yediği golle bu kadar şok olmamış ve bunu oyuna yansıtmamıştı. Devre sonuna kadar bu şoku üzerinden atamadılar. İlk yarının sonunda duran topta Burak, yüzde yüz golü kaçırdı.

İkinci yarıda 4-3-3
İkinci yarı Fatih Terim 4-3-3'e döndü. Sağda Umut, merkezde Drogba solda Burak. Bu da yetmedi 70. dakikada Bruma ile Sabri girdikten sonra her ne kadar diziliş 4-4-2 gözüksede 5 forvetle oynamaya başladı. Özellikle Bruma; çabukluğu ve driplingleriyle Antalya savunmasını zorlamaya başladı. Galatasaray golü de buldu. Golü bulmadan önce Antalya'nın Diarra ile kaçırdığı bir pozisyon vardı. Galatasaray, orta sahayı boşaltmasına rağmen Antalyaspor'un tehlikeli olamaması hem Galatasaray'ın coşkusu hem de Antalya'nın skorun üzerine yatmak istemesindendi.

Hakem penaltıyı kaçırdı
Antalyaspor'da Serkan Balcı'yı çok beğendim. Galatasaray'da hemen hemen bütün maç boyunca yük sadece Melo'ya bindi. Maçın 13. dakikasında Drogba'nın frikiğinde Baros düşerken dirseğiyle dokundu ama hakem penaltıyı kaçırdı. Taraftarlar bu sıra çok sabırsız oldu. Bu sadece Galatasaray için değil tüm takımlar için geçerli. Amrabat çok genç bir oyuncu. Çok çabuk demoralize olabilir dün akşamki Antalyaspor maçında da öyle oldu.

MAÇIN ADAMI: Serkan BALCI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA