Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

G.Saray coşkulu oynadı ama...

Galatasaray, Kayseri'de maça çok etkili başladı. İyi futbol oynadı, yüksek tempoyla iki farklı üstünlüğü de buldu. Birincisi klasik Sneijder golüydü...Sonra da Chedjou golü attı ve tam maç koptu derken iki dakikada iki gol yedi Galatasaray. Üstelik ikisi de kendi sağ kanadından... Birinde Chedjou'nun gereksiz penaltısı, diğerinde de yine savunma arkasına atılan topla ikinci golü yedi. Yani iki farklı önde olan bir takımın iki tane kontratak golü yemesi düşündürücüydü.
Beklersin, rakip şuursuzca bastırır, karambolden veya şutla yersin ama savunma arkasına atılan iki topla gol yemezsin. İkinci yarı Selçuk ile Melo'nun önüne Emre girdi. Böylece daha derli toplu bir orta saha oldu, daha az kontratak verdi rakibe.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDILAR
Klasik bir Burak Yılmaz golü ile bir kez daha öne geçti ve Drogba'nın frikik golü ile de maçı bitirdi G.Saray.
Tabii zirveden kopmamak için çok önemli bir deplasman galibiyeti aldı. Galatasaray, rakibini de eksik yakalamıştı ve bunu da iyi kullandı.
Bunu yaparken de hem coşkulu oynayarak hem de zaman zaman, iki yarının da yirmişer dakikasında iyi futbol oynayarak kazandı. Yalnız defanstan çıkarken kaybedilen toplarla, savunma arkasına atılan ve özellikle kendi sağ taraflarına gelen toplarda kalelerinde tehlikeler gördüler.

KAYSERİSPOR BİR TEK JAJA İLE

Kayserispor ise geçen yılın çok uzağında bir görüntü çizdi. Hücumda sadece Jaja etkili olmaya çalışıyor. İki maç üst üste galibiyete ihtiyaçları var. Genç bir takım oldukları için de oyun içerisinde çabuk çözülüyorlar. İyi yönetilen iki Kayseri kulübünün birden ligde puan sıralamasında altlarda olması da enteresan.
Hakem Cüneyt Çakırı da çok beğendim. Pozisyonlara yakın, kararlı ve formda gördüm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA