Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

F.Bahçe'nin fizik kalitesi ligin çok üstünde

Herhalde yarın iki takım oyuncuları da çok yorgun kalkacaklar yataklarından. Çünkü üst düzey bir mücadele sergilediler. Karşılaşmanın birinci dakikasından uzatmalar dahil sonuncu dakikasına kadar sürekli koştular, hiç ama hiç ekonomik oynamadılar. Oynamayı dahi düşünemediler. Arada bir 5 dakika dinleneyim, topu tutayım diyemediler.
İlk yarıda kazanılan toplarla hücum yapan iki takım vardı sahada. İkinci yarıda skor dezavantajında başlayan F.Bahçe'nin son dakikaya kadar baskısı vardı. Bursa'nınsa bir iki kontratağı.
Hatta Ersun Yanal, Webo ve Emre'yi sokup 4-2-4 gibi riskli bir oyun yapısına döndü. Ama burada Kuyt ve Webo dışında Sow ve Emenike de pres yapınca, rakibe rahat kontratak ve pas yapma şansı bırakmadı F.Bahçe. F.Bahçe'nin ligin çok üstünde bir fizik kalitesi var. Bu da üçüncü kez sarı-lacivertliler adına maçı çevirdi.

ZORLU MAÇI ÇEVİRMEYİ BİLDİLER
Çok zor deplasmandır Bursa. Üstelik son üç maçını kazanmış ve son derece moralli bir rakip.
Öne de geçtiler. Böylesine zor deplasmanda istim üzerindeki bir rakibe karşı maçı çevirdi F.Bahçe.
Volkan, oyunun son bölümünde gelen ortayı tutabileceği bir top olmasına rağmen auta gideceğini düşünüp bırakınca soldan sürpriz bir Bursalı çıktı, güzel kesti ve Batalla eşitliği sağladı. Sonuçta maçın ilk yarısında Bursaspor'un, ikinci yarıda Fenerbahçe'nin yüksek performansı o dakikaya kadar 2-2'lik bir sonuç ortaya çıkardı.
Bursaspor'a gelen maçı Fenerbahçe çevirdi.
Fenerbahçe tam rahatlamışken oyunun son bölümlerinde Bursaspor beraberliği yakaladı.
Sonuçta izleyenlerin keyif aldığı çok iyi bir maç oldu. Çalışan,koşan, mücadele eden, fiziği iyi olan F.Bahçe bu kez Egemen'le bu sezon üçüncü kez 90'larda golü bularak Bursa gibi önemli bir deplasmanda çok önemli üç puan çıkardı.

MAÇIN ADAMI:
CANER ERKİN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA